Kortlopende Reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. Dankzij alle extra’s bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert.

U stelt in overleg met ons uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. U kiest voor Europadekking of Werelddekking en vervolgens kunt u kiezen uit een Basis, Comfort of Optimaal dekking.

Kortlopende reisverzekering Basis

Met de Basis-reisverzekering bent u standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten. Voor de aanvullende dekkingen die u kiest, betaalt u een lage premie.

Kortlopende reisverzekering Comfort

Met de Comfort-reisverzekering bent u verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die u zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijgt u een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Kortlopende reisverzekering Optimaal

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt uw bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van uw bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. 

Voordelen
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekeren
  • Snelle afhandeling van/bij schade
  • Sportrisico’s meeverzekerd, ook voor abseilen en raften

Downloads