Schotland – Camper groepsreis: Dick & Wilma

Dick en Wilma in Scholand

Nadat we vorig jaar in Kroatië te horen hebben gekregen, dat CCA naar Schotland ging in 2019, hebben we gelijk ja gezegd. Toen we alle info binnen kregen zijn we gelijk de boot gaan boeken i.v.m. de hoge korting.

Op 1 juni 2019 begon onze reis met de boot van Europoort naar Hull. Vanaf Hull zijn wij langs de kust naar Edinburgh gereden. Aangekomen op de camping werden we warm onthaald door Christiaan & Maletha. In Edinburgh begon de rondreis en hadden wij de volgende dag een tour door Edinburgh met een gids.

Het is daarna alleen maar mooier geworden door de Schotse natuur. Van zeer mooie kastelen tot grote en kleine watervallen, fish and ships tot haggis (écht Schots eten). Enkele hoogtepunten waren John O’Groats, Isle of Skye, Fairy Pools, Fort William met de Harry Potter trein naar Mallaig.

De single roads waren een ervaring apart, heel leuk om te rijden. Er zijn zoveel dorpjes en weggetjes waardoor het rijden door Schotland zeer mooi is. We eindigde op de camping (landgoed) van een kasteel in Lockerbie.

De campings en alle excursies waren weer top en zoals altijd goed geregeld door Christiaan & Maletha.

Dick & Wilma

Geef een reactie